Слушайте ни online
listen
Winamp jetAudio
Подкрепете ни
PayPal Gift


Интернет радио Татковина


QR
Реклама
Стефка

Стефка

Най-добрият банкер сред водещите и най-добрият водещ в банковата система на България.
Родена в топлата прегръдка на Пирин планина, в града с най-чистия въздух – Сандански. Обича семейния уют и разбирателство. Дава всичко за работата си и приятелите...

Иван

Иван

Аз съм Иван .
Мога да правя две неща – да говоря или да мълча.
Обикновено ми плащат за едното, обаче не съм разбрал още за кое.
Хората разправят, че съм женен и имам три деца , но аз си викам - вие така си мислите . По ирония на съдбата, откакто веднъж влязох в училище и досега не мога да изляза оттам , защото човек се учи докато е жив, но … е жив и докато се учи ! От 1992 година работя като радиоводещ , рекламен глас и сценарист на рекламни клипове . За мен радио „ Татковина „ е начало на един дълъг път , който ще извървим заедно !

Катя Маринова

Катя Маринова

Жената с Връзка. Потомствен книжар, трансформиран в радио-зомби. Пристрастена към вълшебните български стихове и музика, но и към неустоимото родно кисело зеле на фурна. Радва се на нови приятели и предизвикателства, но не би пропуснала тиха вечер пред камината с книга в ръка. Рисува страстно върху стъкло, пише откровения и трие сълзи всякакви. Наблюдава себе си и света наоколо с любопитство и нестихващо възхищение. Обича любимия си папагал Барон, невероятното си семейство, Родината България и тези, които я носят с гордост в сърцето си, където и да се намират, независимо от обстоятелствата. Обича…!

Албена Пейкова

Албена Пейкова

Аз съм Албена. Радиото е моя любов, страст и надявам се, призвание. Поради тази причина 15 години работих в национална радио верига „Веселина”. За кратко се посветих на телевизията, но не беше същото. След това се роди идеята за Интернет радио „Татковина” и събрахме екип. По образование съм филолог, според звездите – Козирог. Обичам най – много дъщеря си Гергана, семейството и приятелите си. Обичам хубавите книги и пътешествията. Добре дошли в клуба на създателите и приятелите на Интернет радио „Татковина”.

Нели Нанчева

Нели Нанчева

Здравейте приятели. Вече разбрахте..аз съм Нели, от града на тепетата. Започнах да „водя” радио предавания още като дете, а записите от тях са грижливо прибрани в Златния фонд на семейството. Обичам хубавата българска музика, но с удоволствие слушам и класическа. Често си посвирвам на пиано сонатите на Бетовен.Природата ме зарежда с енергия.Прекрасно си почивам във величествената планина, но не се отказвам и от безкрайното море. Бакалавър съм по политология и съм здраво стъпила на земята, затова и продължавам да уча.Като всеки човек и аз си имам слабост-моята сиамка Бета.

Цвети Цолова

Цвети Цолова

Казват, че съм дръзка и разчупена в ефир. Близките ми пък твърдят, че съм весела , но често сменям настроенията си. Искам да Ви дам възможност да ме опознаете и да намерите нещо за себе си в “Цветомузика” и в “Моята България”. Вярвам, че с приятели и работа човек се чувства "достатъчно". Имам нужда от ... истинско кафе и ... ефир! На електронната ми поща: tcvety@tatkovina.eu ще очаквам писмата ви, и..... ще отговарям.

Даниела Драганова

Даниела Драганова

Художник, творящ в сферата на живопистта, графичният и уеб дизайн. Родена е в Пловдив, където завършва художествена гимназия „Цанко Лавренов“, специалност “Живопис”. Завършва специалност “Плакат” в Националната художествена академия в София, където в момента следва магистратура, в същата специалност. Има четири самостоятелни изложби -живопис, от които две в чужбина - една във Флоренция, Италия и една в гр. Бурса, Турция. Участвала, засега, в над 48 изложби и конкурси, печелила редица грамоти и награди.

Мнения
 • България / Екипът на радио

  До АБУЧ: Уважаеми партньори, колеги и приятели от АБУЧ, Благодарим Ви за високата оценка ...Още

 • Гърция / Валентина Онова

  Честит рожден ден на Интернет Радио Татковина!!!!!Много здраве на екипа и още много години...Още

 • Бразилия / Стефан Василев

  Честит Рожден Ден !!!! Здрави , щастливи и успешни още много години...!!! Поздрави от Браз...Още

Кореспонденти днес:
Новини
 • 09.12.2017

  На 9 декември е Св. Ана! Честит празник, именици! Няколко дена след големия християнски п...Още

 • 08.12.2017

  Игнажден е един от големите зимни празници, който предхожда Коледа. Той е разпространен в ...Още

 • 06.12.2017

  На 6 декември е Никулден! Честит имен ден на празнуващите днес! Никулден е празник в чес...Още

 • 05.12.2017

  В днешното издание на рубриката "Земен рай" Весела Павлу ще ни поведе към Колумбия! Ще изк...Още

 • 04.12.2017

  На 4 и 5 декември е Св. Варвара и св. Сава! 4, 5 декември– Св. Варвара,Св. Сава В бълг...Още


Реклама
Creative Rays
Сдружение "Музите

Информационен справочник за българите в Бавария

Партньори и Приятели
Bulgaros.info Виена днес BALKANTO Ltd. is a full service Artist Management, Events Management, Events Marketing & Promotion Company based in Toronto, Ontario, Canada. Порталът на българите в Кипър
Bulgarians in UAE Българите в Австрия Българите в провинция Аликанте ISBI Френско-български форум в. Български Новини Българският портал за Валенсия